Covid-19 maatregelen

Beste klant,

Onze hotels houden elke dag de delicate situatie omtrent de COVID 19-pandemie in de gaten, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en de overheidsmaatregelen op het gebied van bescherming en preventie te waarborgen. De veiligheid van onze klanten en medewerkers is altijd onze topprioriteit geweest. We zijn er trots op dat we in al onze hotels de hoogste normen voor netheid en hygiëne handhaven. Vanwege deze uitzonderlijke situatie heeft elk land zijn annuleringsbeleid aangepast.

Dispensers met ontsmettende gel zijn voorzien in openbare ruimtes, naast de handdesinfectie die al in alle toiletten is geïnstalleerd. We hebben de frequentie waarmee onze sanitaire voorzieningen, handgrepen, oppervlakken en dergelijke worden gedesinfecteerd, verhoogd. De huishouding blijft langer in de kamer voor reiniging en desinfectie etc.

Sociale distantie voorzien op alle gebieden. Er hangt een plastic scherm bij de receptie. Het personeel heeft duidelijke instructies gekregen over hoe te reageren in het geval ze iemand verdenken van een infectie.

Deze maatregelen blijven van kracht totdat de situatie weer normaal is.