Buffet à la carte
Wij maken alle buffetten voor een minimum van 30 deelnemers. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Onze voorstellen:
- Buffet van 5 koude gerechten, 2 warme gerechten, 3 warme bijgerechten en 3 desserts: €30 p.p.
- Buffet van 6 koude gerechten, 3 warme gerechten, 4 warme bijgerechten en 4 desserts: €35 p.p.
- Buffet van 8 koude schotels, 5 warme schotels, 6 warme bijgerechten en 5 desserts: €45 p.p.
- Buffet van 15 koude gerechten, 8 warme gerechten, 8 warme bijgerechten en 6 desserts: €50 p.p.
Al onze buffetten zijn vergezeld van specerijen, een saladebar, dressings, brood en boter.
Koude visgerechten
- Gerookte zalm met specerijen
- Bellevue Zalm
- Tomaten met grijze garnalen
- Gerookte vis
- Trio van gamba's met pesto (+ €2 p.p.)
- Terrine van vis
- Langoustine met kruidenmayonaise (+ €5 p.p.)
- Oesters (3 stuks p.p.)
- Oesters, kreeft, langoustines en schaaldieren (+ €15 p.p.)
- Coquilles in ceviche (+ €5 p.p.)
- Sushi/Maki
Warme visgerechten
- Oostendse vis gratin
- Gegrilde zeebrasem
- Rode mul filets met vierge olie en geraspte venkel
- Zalmsteak met witte boter, tomaat en dragon
- Kabeljauw met kokosbonen, paprika en chorizo
- Papillote van vis van de dag met groenten
- Thaise viscurry van de dag
- Paëlla met schaaldieren
Koude vleesgerechten
- Rundscarpaccio met parmezaan
- Serranoham en meloen (in het seizoen) of watermeloen met sesamgrissini
- Ham op het bot
- Assortiment van 3 worsten
- Paté en croûte en gekonfijte ui
- Mortadella
- Assortiment van mini bloedworstjes
- Rosbief
- Vitello tonnato (+ €2 p.p.)
- Eendenmousse met port
Warme vleesgerechten
- Lamskonfijt op een bedje van zoete aardappel (+ €3 p.p.)
- Gebraden kalkoen met champignons
- Kip met citroen en olijven
- Saltimbocca van kalfsfontina met salie (+ €2 p.p.)
- Speenvarken met bonenkruid, honing en mosterdsaus
- Luikse gehaktbal
- Chili con carne
- Waterzooi van gevogelte à la Hoegaarden
- Pikante Thaise curry
- Traditionele lasagne
Vegetarische gerechten
- Penne met groenten
- Cannelloni met spinazie ricotta
- Seizoensgebonden risotto
- Groentenlasagne
- Gewokte groenten
Bijgerechten
- Gratin dauphinois of truffel (+ €1 p.p.)
- Appels met amandelen
- Appels met kruiden
- Broccoli met sesamolie
- Bechamel bloemkool
- Geglaceerde groenten
- Gestoofde witlof
- Aubergine kaviaar
- Kantonese rijst
- Gebakken champignons van het seizoen
- Bonen en uien met mosterdvinaigrette
- Rode kool met appel
- Aardappelpuree
Nagerechten
- Kaasplank
- IJshoekje
- Assortiment gemaakt in de VS (brownies, donuts, muffins)
- Panna cotta met fruitcoulis van het moment
- Fruitsalade
- Assortiment bitterkoekjes
- Bavarois
- Assortiment van javaanse tiramisu/misérable
- Taarten van het moment
- Duo van chocolademousse
- Taart of pièce montée gekozen door onze patissier, afhankelijk van het aantal gasten (op aanvraag)
Partykraam als aanvulling op een menu of buffet
Hartig:
- Hamburgerstand, inclusief hamburgers met brood, sausjes en specerijen (2 hamburgers p.p.): €12 p.p.
- Pasta kraam, inclusief bolognese, carbonara of 4 kazen saus: €11 p.p.
- Kaaskraam met salade en brood: €15 p.p.
- Uiensoep, croutons en kaaskraam: €5 p.p.
Zoet:
- Klassieke dessertkraam, inclusief chocolademousse, fruitsalade, bavarois, taartjes: €6 p.p.
- Gastronomische dessertkraam, inclusief warme chocolade profiteroles, tiramisu, kaas, crème brûlée, chocolade fontein en fruit- en marshmallowspiesjes, assortiment taarten: €12 p.p.
- Mignardises kraam, inclusief mini zoete hapjes (5 soorten): €8 p.p.