Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Sélys Liège

Onze gasten beoordelen ons met een

8,3
uit 8296 betrouwbare beoordelingen
Giftcard van der valk

Giftcard

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel! Zo heeft u een leuk vooruitzicht. Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!

omgeving cultuur historisch hotel sélys liege

Kamers

Overnacht in Luik!

Van der Valk Hotel Sélys Liège is gelegen in het historische, culturele en commerciële hart van de “cité ardente” of “vurige stad”. Het hotel biedt alle comfort waarvan u maar kunt dromen. Het telt in totaal 125 kamers, waarvan 10 suites (waarvan er 2 zijn uitgerust met een Hästens bed). Ze zijn allemaal van topkwaliteit, sfeervol ingericht en volledig uitgerust.

eten drinken restaurant selys atelier

Restaurant

Het Atelier du Sélys

Ontdek de uitstekende keuken die haar inspiratie haalt uit authentieke streekgerechten met eerbied voor de producten. Bij Van der Valk Hotel Sélys Liège kunt u in alle rust ontbijten en dineren met uitzicht over de daken van de Vurige Stede. Het restaurant is een subtiele mengeling van bistro en gastronomie, en biedt plaats aan 90 personen.

zalen vergaderingen congressen valk hotel liege selys

Zalen

Vergaderen

Met 11 verschillende zalen is er plek voor vergaderingen, seminars en evenementen tot maximaal 400 personen. Door deze capaciteit is Hotel Sélys Liège internationaal bekend op het gebied van MICE (Meeting, Incentive, Congress, Event).

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten