Kamer boeken bij Hotel Liège Sélys

Onze gasten beoordelen ons met een

8,4
uit 17053 betrouwbare beoordelingen
omgeving cultuur historisch Hotel Liège Sélys

Kamers

Overnachten in Luik

Van der Valk Hotel Liège Sélys is gelegen in het historische, culturele en commerciële hart van de cité ardente, de 'vurige stad'. Het hotel biedt u al het comfort waarvan u kunt dromen. Het hotel telt in totaal 125 kamers, waarvan 10 suites. Alle hotelkamers zijn van topkwaliteit, sfeervol ingericht en volledig uitgerust met de beste faciliteiten.

eten drinken restaurant selys atelier

Restaurant

Atelier du Sélys

Ontdek de uitstekende keuken van restaurant Atelier du Sélys die haar inspiratie haalt uit authentieke streekgerechten met eerbied voor lokale producten. Bij Van der Valk Hotel Liège Sélys kunt u in alle rust ontbijten en dineren met uitzicht over de daken van Luik. Het restaurant is een subtiele mengeling van bistro en gastronomie, en biedt plaats aan 90 personen.

zalen vergaderingen congressen valk Hotel Liège Sélys

Zalen

Vergaderen bij Sélys Liège

Met 11 verschillende zalen is er plek voor vergaderingen, seminars en evenementen tot maximaal 400 personen. Door deze capaciteit is Hotel Liège Sélys internationaal bekend op het gebied van MICE (Meeting, Incentive, Congress, Event).

Giftcard van der valk

Giftcard

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel. Zo heeft u een leuk vooruitzicht. Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, deal, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten