Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Sélys Liège

Covid-19 : Sluiting Restaurants, Bars & Seminarieruimtes

Beste klanten,

Naar aanleiding van het besluit van de premier over het Coronavirus zijn we helaas genoodzaakt onze horeca, bar en seminarieruimtes van middernacht tot 19 april te sluiten. Wat onze verschillende evenementen betreft, deze worden uitgesteld. We houden je op de hoogte van nieuwe data.

Voorlopig, en in afwachting van de volgende informatie, doen we een beroep op de grootste solidariteit en begrip van allemaal om de verspreiding van dit virus effectief aan te pakken.

Bedankt voor uw begrip,

De directie

omgeving cultuur historisch hotel sélys liege

Kamers

Overnacht in Luik!

Van der Valk Hotel Sélys Liège is gelegen in het historische, culturele en commerciële hart van de “cité ardente” of “vurige stad”. Het hotel biedt alle comfort waarvan u maar kunt dromen. Het telt in totaal 125 kamers, waarvan 8 suites. Ze zijn allemaal van topkwaliteit, sfeervol ingericht en volledig uitgerust.

eten drinken restaurant selys atelier

Restaurant

Het Atelier du Sélys

Ontdek de uitstekende keuken die haar inspiratie haalt uit authentieke streekgerechten met eerbied voor de producten. Bij Van der Valk Hotel Sélys Liège kunt u in alle rust ontbijten en dineren met uitzicht over de daken van de Vurige Stede. Het restaurant is een subtiele mengeling van bistro en gastronomie, en biedt plaats aan 90 personen.

zalen vergaderingen congressen valk hotel liege selys

Zalen

Vergaderen

Met 11 verschillende zalen is er plek voor vergaderingen, seminars en evenementen tot maximaal 400 personen. Door deze capaciteit is Hotel Sélys Liège internationaal bekend op het gebied van MICE (Meeting, Incentive, Congress, Event).

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten