Voorwaarden

Annulering en afname van diensten en evenementen

* Tot 180 dagen voor de geplande aankomstdatum kan de reservering geheel of gedeeltelijk worden geannuleerd zonder compensatie.

* Tussen 179 en 90 dagen voor de geplande aankomstdatum kan 60% van het aantal deelnemers en / of gereserveerde diensten zonder compensatie worden geannuleerd. Elke annulering die verder gaat, is automatisch onderworpen aan de betaling van een forfaitaire vergoeding gelijk aan 100% (honderd) van het bedrag van de annulering. Deze vermindering kan in geen geval worden gecumuleerd met eerdere of toekomstige verminderingen.

* Tussen 89 en 60 dagen voor de geplande aankomstdatum kan 40% (veertig) van het aantal deelnemers en / of gereserveerde diensten worden geannuleerd zonder compensatie. Elke annulering die verder gaat, is automatisch onderworpen aan de betaling van een forfaitaire vergoeding gelijk aan 100% (honderd) van het bedrag van de annulering. Deze vermindering kan in geen geval worden gecumuleerd met eerdere of toekomstige verminderingen.

* Tussen 59 en 30 dagen voor de geplande aankomstdatum kan 30% (dertig) van het aantal deelnemers en / of gereserveerde diensten zonder compensatie worden geannuleerd. Elke annulering die verder gaat, is automatisch onderworpen aan de betaling van een forfaitaire vergoeding gelijk aan 100% (honderd) van het bedrag van de annulering. Deze vermindering kan in geen geval worden gecumuleerd met eerdere of toekomstige verminderingen.

* Tussen 29 en 15 dagen voor de geplande aankomstdatum kan 20% (twintig) van het aantal deelnemers en / of gereserveerde diensten zonder compensatie worden geannuleerd. Elke annulering die verder gaat, is automatisch onderworpen aan de betaling van een forfaitaire vergoeding gelijk aan 100% (honderd) van het bedrag van de annulering. Deze vermindering kan in geen geval worden gecumuleerd met eerdere of toekomstige verminderingen.

* Tussen 14 en 3 dagen voor de geplande aankomstdatum kan 5% (vijf) van het aantal deelnemers en / of gereserveerde diensten zonder compensatie worden geannuleerd. Elke annulering die verder gaat, is automatisch onderworpen aan de betaling van een forfaitaire vergoeding gelijk aan 100% (honderd) van het bedrag van de annulering. Deze vermindering kan in geen geval worden gecumuleerd met eerdere of toekomstige verminderingen.

* In de 3 werkdagen voorafgaand aan de beoogde aankomstdatum is elke annulering van rechtswege onderworpen aan de betaling van een forfaitaire vergoeding gelijk aan 100% (cent) van het bedrag van de annulering van het aantal deelnemers en / of gereserveerde diensten.

Annulering en afname van accommodatie

* Tot 90 dagen voor de geplande aankomstdatum kan de reservering geheel of gedeeltelijk worden geannuleerd zonder compensatie.

* Tussen 89 en 60 dagen voor de geplande aankomstdatum kan 30% (dertig) van het aantal kamers per nacht worden geannuleerd zonder compensatie. Elke annulering die verder gaat, is automatisch onderworpen aan de betaling van een forfaitaire vergoeding gelijk aan 100% (honderd) van het bedrag van de annulering. Deze vermindering kan in geen geval worden gecumuleerd met eerdere of toekomstige verminderingen.

* Tussen 59 en 30 dagen voor de geplande aankomstdatum kan 20% (twintig) van het aantal kamers per nacht worden geannuleerd zonder compensatie. Elke annulering die verder gaat, is automatisch onderworpen aan de betaling van een forfaitaire vergoeding gelijk aan 100% (honderd) van het bedrag van de annulering. Deze vermindering kan in geen geval worden gecumuleerd met eerdere of toekomstige verminderingen.

* Tussen 29 en 15 dagen voor de geplande aankomstdatum kan 10% (tien) van het aantal kamers per nacht worden geannuleerd zonder compensatie. Elke annulering die verder gaat, is automatisch onderworpen aan de betaling van een forfaitaire vergoeding gelijk aan 100% (honderd) van het bedrag van de annulering. Deze vermindering kan in geen geval worden gecumuleerd met eerdere of toekomstige verminderingen.

* In de 15 dagen voorafgaand aan de aankomstdatum wordt elke annulering automatisch onderworpen aan de betaling van een forfaitair bedrag gelijk aan 100% (honderd) van het bedrag van de annulering.