Meetings & Events

Vergaderen

Voor al uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten bent u bij Van der Valk Hotel Liège Sélys aan het juiste adres. Het hotel beschikt over 7 zalen, geschikt voor vergaderingen, seminars en evenementen. Van 2 tot 400 personen; met uw evenement kunt u bij Van der Valk terecht. Het hotel is centraal gelegen in Liège en goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. De zalen zijn voorzien van de modernste technologische apparatuur en bieden alle faciliteiten voor een geslaagd event.

Hotel Liège Sélys beschikt over 11 feestzalen die kunnen worden aangepast aan uw wensen. De kelderbar verwelkomt u voor uw aperitief of voor een drankje laat in de avond. Gelegen in het centrum van België, is het hotel de ideale plek om vrienden en familie samen te laten komen en zo van uw bruiloft de perfecte dag te maken!

Op verzoek creëren we uitzonderlijke momenten om te verrassen, uw team dichter bij elkaar te brengen en de beste prestaties te belonen. Onze specialiteit: ontdek ongebruikelijke en gezellige plaatsen, stel leuke activiteiten voor om uw teams te motiveren en een gevoel van verbondenheid te creëren.