Een brunch in Luik

 

Bent u op zoek naar de perfecte plek om te genieten van een lekkere zondagbrunch in Luik? Zoek niet verder, u hebt het gevonden!

Een Luikse brunch in een magisch kader

Ons hotel is gelegen in het hart van de Cité Ardente. Bent u een liefhebber van geschiedenis en mooie stenen, of gewoon een ervaren fijnproever? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem plaats in ons restaurant en geniet van een ongelooflijk uitzicht op de oude stadsmuren. Veel meer dan een brunch in Cork, bieden wij u de mogelijkheid om u onder te dompelen in de geschiedenis van de stad. Dankzij een grote erker kunt u optimaal genieten van de prachtige omgeving: een moment van ontkoppeling van de drukte van de nabijgelegen stad.

Een mythische brunch in Luik

De reputatie van onze brunch is al lang gevestigd. Kwaliteitsproducten van het seizoen zijn wat wij u elke zondag van 12 tot 16 uur aanbieden. U vindt er het traditionele gebak: pains au chocolat, croissants, rozijnentaarten, maar ook een ruim aanbod aan hartige gerechten. Deze omvatten zeevruchten, gemengde salades, garnalentomaten, vleeswaren en zalm. Het is onmogelijk om alles op te noemen, want de keuze is zo gevarieerd, onze chef past zich aan de seizoenen aan en biedt u de beste brunch van Luik.

Een zondagse wandeling en een brunch: Luik is de ideale plaats

Om een gezellig moment met uw gezin door te brengen, trakteert u zichzelf op een zondagse uitstap in Luik. De stad bruist van de activiteiten. Flaneer langs de kraampjes van de Batte: de grootste en oudste markt van België. Voor alle inwoners van Luik is het meer dan een markt, het is een instituut! U kunt er niet alleen terecht om uw inkopen te doen, maar ook om met vrienden iets te gaan drinken op het terras. La Batte is elke zondag open van 8 tot 14 uur. Als u trek heeft gekregen, bent u in 10 minuten bij de Van der Valk Sélys voor een stevige brunch in Luik.

Informatie en reserveringen : Wanneer ? elke zondag van 12 tot 16 uurPrijs : € 52,50 inclusief drank* (behalve speciale brunches. Meer informatie over onze speciale brunches).

Reservering: +32 4 222 94 94 - reception@hotelselys.be

 

*huiswijnen, bier van de tap, schuimwijn, water en frisdranken, koffie en thee