Bar van het hotel

Het Van der Valk Sélys Liège hotel heeft verschillende bars, elk met een andere sfeer. Ons hotel leeft op het ritme van de seizoenen en zo ook onze bars. We hebben een bar in het hart van het hotel, maar ook twee tijdelijke concepten.

Een bar in het hart van het hotel

Wanneer u door de deuren van het Van der Valk Sélys loopt, stapt u de geschiedenis van Luik binnen. Neem plaats aan de bar en laat u meevoeren door een warme en gezellige sfeer. Op elk moment van de dag vindt u er een gevarieerde kaart met drankjes en hartige lekkernijen.

Vergankelijke concepten

Wij leven op het ritme van de seizoenen, en dat geldt ook voor onze bars. In de zomer kunt u genieten van ons dakterras, dat van donderdag tot zaterdag vanaf 18.00 uur geopend is. U kunt er cocktails en aperitieven drinken terwijl u geniet van het uitzicht over de daken van Luik en de historische stadswallen die aan het hotel grenzen. Om u te beschermen tegen het slechte weer, is een deel van het dak overdekt met een Berbertent. Wilt u zonnebaden? Ook dat is mogelijk! Er zijn houten fauteuils met comfortabele kussens waar u heerlijk kunt zitten. De ideale plek voor een ontspannen moment met familie of vrienden.

In de winter verwelkomen wij u graag in onze kelderbar. Zichtbare bakstenen, prachtige gewelven: zonder twijfel ademt deze plek geschiedenis. Een warme sfeer en een zorgvuldige decoratie zullen u begeleiden voor een unieke avond. U kunt er elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18 uur genieten van cocktails en aperitieven.