Restaurant: Luik en zijn klompjes

 

Het Atelier du Sélys bevindt zich in het hart van de stad. Een uniek concept: een prachtige plek, doordrenkt van geschiedenis, die twee verschillende maar smakelijke menu's biedt.

Of u nu uw tijd wilt nemen voor een 5-gangen bistromaaltijd of op zoek bent naar de traditionele, gezellige brasseriekeuken, u bent hier aan het juiste adres.

Een restaurant in Luik in een historisch kader

L'Atelier du Sélys is bovenal een mythische plek. Maak het u gemakkelijk en dompel u samen met ons onder in de geschiedenis van de stad. Wanneer u plaatsneemt in het restaurant, onthult Luik een van de parels van zijn erfgoed, het Sélys Longchamps Hotel. Een imposant gotisch gebouw uit het eerste deel van de 16e eeuw. Kijk rond en snuif de sfeer op. l'atelier du Sélys is gehuisvest in het voormalige hotel van de Comtes de Méan, een gebouw gebaseerd op middeleeuwse structuren.

Terras en restaurant : een prachtig uitzicht

L'Atelier du Sélys beschikt ook over een prachtig terras met een adembenemend uitzicht over Luik. Een goed belicht terras, beschut tegen het tumult van de nabijgelegen stad. Het is niet te versmaden.

Atelier du Sélys : bistronomie en brasserie

Luik stad biedt u een overvloed aan restaurants en brasseries. L'Atelier du Sélys is de gelegenheid om iedereen tevreden te stellen zonder een keuze te hoeven maken. Onze getalenteerde chef, een echte kameleon van de keuken, beheerst zowel de meest verfijnde gerechten als de meest traditionele.

Of u nu wilt genieten van een heerlijk 5-gangenmenu of de eenvoud van een brasseriegerecht verkiest, onze chef Samuel zal aan al uw wensen voldoen.