DAO SPA

DAO WELZIJN


Ontdek DAO Luik, de wellnessruimte van Van der Valk Sélys.

Ontdek een nieuwe zintuiglijke wereld met een heerlijk aanbod aan behandelingen zoals massages, scrubs, gezichtsbehandelingen en nog veel meer!

Privékamers voor een ervaring op maat:

Je kunt kiezen uit 4 privékamers: ons Experience Bath met hydromassagestralen, onze Nature Spa met bubbelbad, bio-sauna en ontspanningsruimte, en onze hammamritueel. In onze Floatroom kun je drijven in met zout verzadigd water voor diepe ontspanning.

Bij de DAO-receptie op de 1e verdieping kunt u terecht voor informatie en reserveringen.

 

Openingstijden:

Ons verwarmde zwembad en jacuzzi zijn geopend van 7.00 tot 21.00 uur, en op zondag tot 18.00 uur.

Onze verwarmde ruimtes omvatten een Finse sauna, een zoutgrot sauna, een infrarood sauna en een stoombad en zijn geopend van 9.00 tot 21.00 uur, zondags tot 18.00 uur.

Onze fitnessruimte is uitgerust met een cardioruimte en krachttoestellen en is geopend van 7.00 tot 21.00 uur, zondag tot 20.00 uur. Je hebt er rechtstreeks toegang in sportkleding.

Onze diensten:

Ons centrum organiseert groepslessen in het zwembad. Tijdens deze tijden is alleen een beperkt deel van het zwembad toegankelijk. Je kunt je hiervoor inschrijven voor € 13. Het lesrooster is verkrijgbaar bij de receptie van het centrum.

Ontspan in onze ontspanningsruimte boven.

 

Onze voorwaarden:

Het dragen van zwemkleding is verplicht.

De directie wijst alle verantwoordelijkheid af in geval van een ongeluk. Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene.

Vergeet niet om je op je kamer om te kleden, zodat je meteen in je badjas en handdoeken kunt gaan.

Toegang vanaf 16 jaar.

 

Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met het DAO-centrum op 0493 91 02 98 of klik hier.